Ponykamp 2024 aanvragen

Aanvraagformulier

Aanvragen voor een ponykamp

Aanvragen voor een beschikbaar ponykamp
Ouders kunnen met dit formulier voor een ponykamp voor hun dochter of zoon aanvragen dat volgens de lijst op de pagina "ponykampen 2024" beschikbaar is. We zullen na ontvangst van het aanvraagformulier z.s.m. een e-mail terugsturen, of we voor jullie zoon of dochter een plekje vrij kunnen houden, maar dat kan i.v.m. drukte een paar dagen duren. Pas na onze e-mail met positief antwoord het inschrijfformulier invullen en a.u.b. niet eerder de aanbetaling doen. Hiervoor dank.

Aanmelden kan alleen na ontvangst van de e-mail bevestiging van het Ponyhof dat er een plekje vrij gehouden wordt en alleen door middel van het invullen van ons inschrijfformulier. Het inschrijfformulier a.u.b. na ontvangst van de e-mail dat het plekje wordt vrij gehouden invullen en via onze website naar ons sturen. Aanmeldingen naar onze email-adressen of telefoon of social media worden helaas niet in behandeling genomen – a.u.b. alleen met het inschrijfformulier aanmelden.

Voor ALLE ponykampen moeten de kinderen minimaal één jaar rijervaring hebben en ook goed kunnen galopperen.

Betalingen
Tegelijkertijd met de inschrijving (als jullie al een e-mail ontvangen hebben dat er een plekje vrijgehouden wordt en het inschrijfformulier sturen) moet er een aanbetaling van rond 40% van de kosten voor het ponykamp overgemaakt worden. Het precieze bedrag staat in het inschrijfformulier. Het resterende bedrag voor het kamp moet 4 weken voor begin van het kamp naar ons rekening overgemaakt zijn.

Annuleringen
Helaas krijgt u bij afzegging van het ponykamp, wat de reden ook is - we maken hiervoor helaas geen uitzonderingen - uw (aan)betaling niet in geld terug. Als u langer dan 4 weken van tevoren afzegt, mag het aan ons betaalde geld opgemaakt worden door degene die was ingeschreven aan een ander ponykamp in datzelfde jaar en/of voor rijlessen of strandritten, wel allemaal voor 31 december van datzelfde jaar. Bij afzegging korter dan 4 weken voordat het kamp begint, bent u helaas uw geld kwijt, we raden dringend aan hiervoor zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleringsverzekeringen worden van bijna alle verzekeringsbedrijven aangeboden, kosten niet veel en dekken b.v. het risico van ziekte, de meesten inmiddels ook het risico van pandemieën.

Als een Ponykamp i.v.m. b.v. pandemieën niet kan plaatsvinden, kan het reeds betaalde geld worden gebruikt voor een ander Ponykamp in hetzelfde jaar of voor alles wat het Ponyhof op dat moment aanbiedt, wel voor 31 december van datzelfde jaar.

info@ponyhof.nl