Paarden

Joep

Joep is een geweldig paard!! Hij is wel groot, 1.78m, maar wel echt super lief, ook zonder zadel. Zowel in de bak als op het strand is hij heel braaf.

Bacardi

Dit is Bacardi. Echt een super lief paard die heel fijn zit. Zijn draf en galop is heel makkelijk uit te zitten. Hij is ook super lief bij het poetsen en opzadelen.

Jack

Jack is een super lieve ruin geboren in 2012. Ook al is hij nog zo jong, hij is super lief! Loopt braaf aan de teugel en gaat graag het water in!!! Echt een toppaard!!!!

Okke

Dit is onze nieuwe 5 jarige Fries Okke, hij is 1.65m. Okke is nog niet zo lang ingereden, maar hij luistert nu al heel goed en schrikt nergens van. Ook is hij heel lief in de wei en bij het poetsen.

Dublin

Dit is Dublin, onze 13 jarige brave ruin van 1.69m. Hij is echt super braaf, alleen niet voor de echte beginners. Hij kan netjes dressuur lopen en ook zeker lekker springen!

Domingo

Dit is Domingo, een super lieve ruin van 5 jaar. Hij is nog een beetje een puppy paard maar doet al heel braaf alles mee. Heel lief in de omgang!

Diablo

Diablo is een hele lieve schimmelruin, geboren in 2017. Hij is voor zijn leeftijd al echt heel braaf, en is niet zo snel bang. Echt een nuchter paard dus.

Mila

Dit is Mila. Een super lieve en leuke 6 jarige merrie van ongeveer 1.65m die graag voor je wil werken. Ze is braaf op het strand en in de bak doet ze haar best maar moet nog wel wat leren.

Kaj

Dit is Kaj. Een super lieve ruin geboren in 2013. Hij is heel braaf in de bak en op buitenrit en vindt het heerlijk om te knuffelen!

Femke

Femke is een super liever Fries van 6 jaar. Ze probeert alles goed te doen en houdt van aandacht.

Hidde

Dit is Hidde! Een stoere Fries geboren in 2018. Hij is voor zijn leeftijd super braaf, maar natuurlijk nog niet voor beginners.

Wietske

Dit is onze Friesse merrie Wietske. Ze is heel lief en loopt prachtig, maar is wel erg sterk, dus alleen geschikt voor de wat betere ruiters.

Da Vinci

Da Vinci is echt een super leuke en lieve ruin geboren in 2017.
Wel nog een beetje sterk in de bak, maar op het strand echt heel erg braaf.

Buddy

Dit is Buddy, echt een super lieve ruin! Hij is 10 jaar en ook op het strand heel fijn te rijden!

Mr. Grey

Mr. Grey ! Wat een geweldig paard! Hij is geboren in 2011 en ongeveer 1.61m. Omdat hij zo stevig is kunnen er makkelijk volwassenen op en omdat hij heerlijk zit kunnen er ook kinderen op rijden.

Shakira

Shakira is een super lieve merrie! We hadden haar gekocht en wisten niet dat ze drachtig was…… Toen werd “opeens” Sjakie geboren en was Shakira mamma.

Okidoki

Dit is Okidoki ! Een mooie bonte kruising Fries van 6 jaar en ongeveer 1.60m. Hij is super lief maar nog niet geschikt voor de echte beginners, hij doet wel met alles zijn best.

Doutzen

Dit is Doutzen. Ze is ontzettend lief en knap, zowel in de bak als op buitenrit. Ze is 1.60 en een kruising Fries.

Desperado

Desperado is een knappe bonte ruin geboren in 2015, hij is ongeveer 1.60m. Hij is super braaf en schrikt nergens van op buitenrit en op het strand, maar hij moet nog een beetje beter dressuurmatig gereden worden. Echt een leukerd!!!

Qisan

Dit is Qisan, een super mooie E-pony uit 2017, die steeds braver wordt, maar nu nog alleen geschikt is voor de ervaren amazones.

Ollie

Dit is Ollie, super lief op buitenrit maar snapt nog niet alles in de bak.
Hij is geboren in 2018 en is ongeveer 1.58m.

Hansi

Hansi is een super gave ruin van ongeveer 1,52m en lekker breed. Hij leert heel snel en is 7 jaar.
Ook bij het poetsen en opzadelen is hij super lief.

Jillz

Jillz is een super leuke merrie van 12 jaar, ze is heel lief bij het poetsen en ook braaf bij het rijden. Ze is 1.62m. Ze is nu, we hebben haar net, nog niet geschikt voor de echte beginner, maar dat komt in de zomer vast wel goed.

Olaf

Dit is Olaf, echt een heel lief knuffel paard! Hij doet altijd zijn best en rijdt heel fijn.

Nova

Nova is een E-pony merrie van 12 jaar. Heel braaf met poetsen en opzadelen, maar met rijden nog niet geschikt voor beginners. Ze bokt en steigert niet, maar is vooral in de galop nogal vrolijk 😅

Amy

Dit is Amy, een E-pony merrie geboren in 2010. Ze is super leuk, maar nog niet voor beginners, daar is ze nog iets te snel voor. Op buitenrit is ze super braaf!

Nala

Dit is Nala, geboren in 2017. Ze is een kruising tussen een Fries x Appaloosa en 1.58m. Ze is heel leergierig en lief.

Emma

Dit is Emma, een hele brave haflinger. Ze is ook super braaf zonder zadel.

Nox

Nox is een 8 jarige kruising tussen een Fries en een Tinker. Ze is echt super lief in de omgang en probeert alles goed te doen. Ze is nog niet geschikt voor de echte beginnende ruiters, maar voor mensen die al kunnen rijden is ze echt super leuk!

Lexi

Lexi is een super lieve merrie uit 2017. Ze kan heel goed springen en is heel lief met poetsen en opzadelen. Ze is ongeveer 1.53m. maar moet nog wat sterker/meer gespierd worden :-)

Goldy

Goldy is een 5 jarige vosmerrie van ongeveer 1.55m. Ze is nog niet voor de beginnende amazones, want ze moet nog veel leren. Ze is heel lief en aanhankelijk, alleen moet ze je wel vertrouwen, dus eerst rustig poetsen en knuffelen voordat je gaat rijden, dan is ze super lief en leuk!

Missy

Dit is Missy, geboren in 2016 en ongeveer 1.53m groot, ze is heel lief maar nog niet voor de beginnende ruiters, daarvoor is ze nog te snel. Voor de gevorderde amazones is ze echt heel erg leuk en vlot :-)

Knabbel

Dit is Knabbel, de half zus van Babbel! ;-) Ze is geboren in 2009.. Ze is buiten nergens bang van en gaat makkelijk het water in, voor iedereen leuk te rijden!

Babbel

Babbel is de (half)zus van Knabbel, ze hebben dezelfde vader. Ze is ook geboren in 2009. Babbel is iets sneller dan Knabbel, maar verder wel heel lief met poetsen en opzadelen!

Lennox

Dit is Lennox ! Een knappe bonte ruin van 2011. Hij is super braaf, ook met poetsen en opzadelen. Hij kan mooi aan de teugel lopen en ook een beetje springen!

Magic

Magic is echt een super knappe en stoere E-pony! Hij is 7 jaar en kan af en toe, vooral in de winter, nog een beetje puberen ;-) Verder heel braaf in de bak en op buitenrit, maar niet echt een beginnerspony, omdat hij heel af en toe nog een beetje stout is.

Saartje

Dit is Saartje, een super lieve tinker merrie uit 2016. Ze is echt een knuffelkous en is lief in de bak en ook op het strand.

Twix

Twix is een super lieve vos-merrie. Ze is geen top dressuurpony en kan ook niet super goed springen. Maar is wel echt heel braaf op buitenrit en in de bak. Echt een schatje die altijd lief is en haar best doet. Ze is net geen paard, dus een E-pony.

Lollipop

Dit is Lollipop! Een super leuke bonte fjord! Op het strand is ze heel braaf en lekker snel. In de bak moet je al wel goed kunnen rijden, want soms is ze een beetje eigenwijs.

Noortje

Dit is Noortje, een super lieve merrie van 12 jaar. Ze is ontzetten lief en leuk, maar niet voor de echte beginner.

Twister

Dit is Twister, een super leuke zwart-bonte tinkermerrie geboren in 2014 Ze is heel lief bij het poetsen en bij het rijden.

Joy

Dit is Joy ! Een super knappe merrie geboren in 2011! Ze is echt heel leuk en lief, maar moet, omdat ze nog jong is, wel nog van alles leren… Ze is ongeveer 1.53m.

Nielson

Dit is Nielson, een knappe D-pony die ook te rijden is door de volwassenen omdat hij zo stevig is. Hij is van 2012 en is pas in 2018 geen hengst meer, dat kan je nog wel zien aan zijn dikke nek. Met rijden is hij echt super lief, ook op het strand.

Spirit

Dit is Spirit, een super gave valk uit 2011! Ze heeft vroeger veel springwedstrijdjes gewonnen en is heel leuk met rijden!!

Abby

Dit is Abby, een knappe Haflinger merrie geboren in 2019.
Niet voor de echte beginners, maar voor iemand die kan rijden echt een super leuke pony!

Blondie

Dit is Blondie, ze is geboren in 2018 en nu al super braaf. Ook echt een schatje bij het poetsen. Ze kan ook leuk springen.

Zoë

Zoë is echt een hele lieve knappe zwarte merrie. Ze is niet voor de echte beginners, want ze kan best snel zijn, maar wel heel braaf!
info@ponyhof.nl