Paarden

Joep

Joep is een geweldig paard!! Hij is wel groot, 1.78m, maar wel echt super lief, ook zonder zadel. Zowel in de bak als op het strand is hij heel braaf.

Bacardi

Dit is Bacardi. Echt een super lief paard die heel fijn zit. Zijn draf en galop is heel makkelijk uit te zitten. Hij is ook super lief bij het poetsen en opzadelen.

Jack

Jack is een super lieve ruin geboren in 2012. Ook al is hij nog zo jong, hij is super lief! Loopt braaf aan de teugel en gaat graag het water in!!! Echt een toppaard!!!!

Faylin

Dit is Faylin, een leuke vos-merrie. Faylin kan heel mooi aan de teugel lopen en springen vindt ze ook erg leuk! Ze is ongeveer 1.75m

Tess

Dit is Tess ! Een super leuke vlotte vos merrie met 4 mooie witte benen. Ze is heel braaf maar nog niet voor de echte beginners makkelijk te rijden.

Buddy

Dit is Buddy, echt een super lieve ruin! Hij is 10 jaar en ook op het strand heel fijn te rijden!

Rissa

Dit is Rissa ! Een hele stoere koffievos die alles kan! Mooi lopen, goed springen, braaf zonder zadel en gaat makkelijk het water in!..... En ze is ook nog eens heel lief!

Vienna

Dit is Vienna ! Een super brave bruine merrie die alles kan! Ze loopt heel makkelijk aan de teugel en springen vindt ze ook leuk.

Mr. Grey

Mr. Grey ! Wat een geweldig paard! Hij is geboren in 2011 en ongeveer 1.61m. Omdat hij zo stevig is kunnen er makkelijk volwassenen op en omdat hij heerlijk zit kunnen er ook kinderen op rijden.

Mocca

Mocca is een super lieve merrie uit 2008, ze is ongeveer 1.60m en super lief bij het rijden en poetsen. We hebben haar eerst een jaar te leen gehad, maar ze is inmiddels officieel van ons.

Zazu

Dit is Zazu, een grote E-pony merrie. Ze is heel braaf op de wei en met poetsen, ook vindt ze het prima als je er met z’n tweetjes zonder zadel op gaat. Springen vindt ze ook geweldig! Echt een hele brave pony!!

Daan

Dit is Daan, een super leuk ruin. Hij is een kruising tussen een Haflinger en een Fries, en echt super braaf! Echt bij alles, bij het poetsen, in de bak rijden en op het strand! Echt een lieverd!!!

Okidoki

Dit is Okidoki ! Een mooie bonte kruising Fries van 6 jaar en ongeveer 1.60m. Hij is super lief maar nog niet geschikt voor de echte beginners, hij doet wel met alles zijn best.

Silvie

Dit is Silvie, een super gave merrie uit 2009. Ze loopt heel makkelijk aan de teugel, kan leuk springen, maar is af en toe niet zo makkelijk te rijden. Nog niet voor beginners dus!

Amy

Dit is Amy, een E-pony merrie geboren in 2010. Ze is super leuk, maar nog niet voor beginners, daar is ze nog iets te snel voor. Op buitenrit is ze super braaf!

Nox

Nox is een 8 jarige kruising tussen een Fries en een Tinker. Ze is echt super lief in de omgang en probeert alles goed te doen. Ze is nog niet geschikt voor de echte beginnende ruiters, maar voor mensen die al kunnen rijden is ze echt super leuk!

Knabbel

Dit is Knabbel, de half zus van Babbel! ;-) Ze is geboren in 2009.. Ze is buiten nergens bang van en gaat makkelijk het water in, voor iedereen leuk te rijden!

Babbel

Babbel is de (half)zus van Knabbel, ze hebben dezelfde vader. Ze is ook geboren in 2009. Babbel is iets sneller dan Knabbel, maar verder wel heel lief met poetsen en opzadelen!

Lennox

Dit is Lennox ! Een knappe bonte ruin van 2011. Hij is super braaf, ook met poetsen en opzadelen. Hij kan mooi aan de teugel lopen en ook een beetje springen!

Magic

Dit is meest lieve knappe E-pony ever! Hij heet Magic, is 6 jaar en is met alles super braaf! Hij moet nog wel wat dikker en gespierder worden, maar dat komt hier vast goed. Magic is nog vrij voor winterstalling vanaf september!

Twix

Twix is een super lieve vos-merrie. Ze is geen top dressuurpony en kan ook niet super goed springen. Maar is wel echt heel braaf op buitenrit en in de bak. Echt een schatje die altijd lief is en haar best doet. Ze is net geen paard, dus een E-pony.

Joy

Dit is Joy ! Een super knappe merrie geboren in 2011! Ze is echt heel leuk en lief, maar moet, omdat ze nog jong is, wel nog van alles leren… Ze is ongeveer 1.53m.

Nielson

Dit is Nielson, een knappe D-pony die ook te rijden is door de volwassenen omdat hij zo stevig is. Hij is van 2012 en is pas in 2018 geen hengst meer, dat kan je nog wel zien aan zijn dikke nek en z’n machogedrag :-) Met rijden is hij echt super lief, ook op het strand, maar bij het uit de wei halen en opzadelen wil hij nog wel een beetje doordrammen……. Maar, dat komt dit jaar vast goed!!

Spirit

Dit is Spirit, een super gave valk uit 2011! Ze heeft vroeger veel springwedstrijdjes gewonnen en is heel leuk met rijden!!

Penny

Dit is Penny ! Een super mooie Fjord en ook nog eens heel lief! Ze is wel een beetje sterk, dus ook niet voor de beginners.

Nikki

Nikki is echt een super knappe merrie van 7 jaar oud. Ze heeft een heel mooi hoofdje en is op buitenrit ook super braaf. In de bak probeert ze alles ook goed te doen maar moet wel nog veel leren. Ze houdt heel erg van knuffelen en poetsen.

Safari

Dit is Safari, een super leuke bruine merrie. Ze zit heerlijk zonder zadel en loopt heel mooi aan de teugel, echt een schatje!!!

Prins

Prins is een stoere Haflinger. Op buitenrit is hij heel braaf en in de bak voor een Haflinger ook 😊

Ken

Dit is Ken ! Vooral op het strand en op buitenrit is hij super braaf! In de bak is hij ook lief, al wil hij nog wel eens naar links gaan als je naar rechts trekt! ;-) Ook kan hij super springen!

Merelin

Dit is Merelin, een stoere kruising New Forest pony x Fjord! Ze is geboren in 2005. Ze is heel lief alleen op het strand is ze nog een beetje snel.

Jessie

Dit is Jessie, een knappe merrie van 1.46m. Ze is 8 jaar oud en kan mooi aan de teugel lopen en ook goed springen... Leuke sportpony, maar gelukkig vindt ze de strandritjes ook leuk!

Timo

Dit is Timo, hij is geboren in 2012 en een kruising tussen een Connemara-pony en een Tinker. Hij is niet heel groot maar wel sterk genoeg om ook de grotere meiden en klein volwassenen te kunnen dragen.

Lilly

Dit is Lilly, een super leuke en lieve pony die altijd haar best doet om het goed te doen! Ze is ook super lief in de wei en bij het poetsen.

Dushi

Dit is Dushi, een leuke zwarte merrie die erg braaf is in de bak.

Moonlight

Dit is Moonlight, ze is ontzettend lief bij het poetsen en opzadelen, echt een knuffel. Strandritten vindt ze helemaal geweldig, vooral door het water rennen!

Suzie

Suzie is een super lieve bonte merrie uit 2005. Ze is echt nog een puppy en probeert alles goed te doen. Ze zit heel fijn, is makkelijk te rijden maar moet nog wel een beetje oefenen in de bak. Op het strand is ze al super lief! !

Macho

Macho ! Een super leuk ruintje die alles kan! Dressuur EN springen! En ook nog eens heel erg lief. Eerder een beetje snel dan te sloom.

Bonnie

Dit is Bonnie ! Een super leuke pony van ongeveer 1.46m. Ze is geboren in 2011. Omdat ze zo jong is mogen er nog geen beginners op naar het strand, maar in de bak is ze echt super lief en zit ze heerlijk in draf en galop.

Candy

Dit is Candy, ze is geboren in 2006. Candy is heel lief, buiten kan iedereen op haar rijden! Ze is een beetje eigenwijs, maar niet op een vervelende manier! ;-) Wij moeten altijd wel een beetje om haar lachen!

Charlie

Dit is Charlie, een super leuk bont ruintje, geboren in 2009. Hij is zowel buiten als binnen super braaf en grappig. En natuurlijk heel erg knap !

Polly

Dit is Polly, een super lieve merrie geboren in 2009. Ze is heel lief met poetsen en rijden en rijdt vooral fijn zonder zadel …. ;-)

Diva

Dit is Diva ! Een prachtige New Forest pony merrie. Ze kan mega goed springen en is heel leuk met strandritten en in de bak. Alleen niet voor de beginnende ruiters, daarvoor is ze te snel.

Chica

Chica is een hele knappe bruine merrie. In de bak door iedereen braaf te rijden en op het strand, nu nog, een beetje snel. Ze kan heel mooi dressuren en is ook lief bij het poetsen.

Lady

Dit is Lady ! Ze is heel lief in de bak en op het strand. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel mooi aan de teugel lopen!

Binkie

Dit is Binkie, onze allerliefste pony! Lief bij het poetsen, op het strand en in de bak! Echt een knuffelpony!!

Floortje

Dit is Floortje ! Een super lieve merrie die wel een klein beetje snel is, maar super fijn te rijden is, vooral zonder zadel zit ze heel comfortabel!!!

Beach Girl

Dit is Beach Girl ! Een super leuke merrie van 8 jaar. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel goed springen. Ze is ietsje groter dan Beach Boy, en iets sneller....

Beach Boy

Dit is onze leukste en liefste manegepony Beach Boy !!! Hij is geboren in 2006 en een kruising tussen een New Forest pony en een IJslander. Annabel (onze dochter) heeft op hem leren rijden en is in 2017 Zeeuws kampioen met hem geworden in de dressuur!! Nu heeft ze haar eigen pony en mag Beach Boy weer mee lopen met de strandritten en ponykampen.

Quiny

Quiny. Dit is Quiny, een super lieve appaloosa merrie. Ze is alleen een beetje bang bij het opzadelen, maar als je er eenmaal opzit is ze super lief.

Balou

Balou is een hele leuke en vooral lieve pony! Ze is in de bak heel erg braaf en heeft een super rustig galopje.

Buiten, naar het strand, is ze wel een beetje sneller. Springen kan ze ook heel goed!

Passoa

Dit is Passoa. Een super leuke pony. Kan alles, dressuur, springen EN is super braaf op het strand! Echt een lieverd.

Winnie

Dit is Winnie ! Een super leuke knappe bonte pony!!! Ze gaat graag in het water, en is in de bak ook super braaf!

Niet voor de beginnende ruitertjes!

Mouse

Dit is Mouse. Een schat van een welsh merrie, geboren in 2006. Ze is heel lief bij het rijden en poetsen.

Tommie

Dit is Tommie ! Tommie is af en toe een beetje ondeugend!! Voor iemand die leuk kan rijden is het echt een geweldige pony! Hij springt goed, gaat graag in de zee, is lief bij het poetsen.... Alleen wil hij bij het rijden nog weleens in 1 keer zin hebben om de andere kant op te gaan! Haha... eigenlijk is hij gewoon heel erg grappig!!!

Stip

Stip is een super stoere pony van 12 jaar oud. Hij is echt super lief, ook voor de echte beginnende ruitertjes,

hij heeft een heel rustig galopje. En hij ziet er natuurlijk heel mooi uit met al zijn Stippen!!!

Blue

Dit is Blue (eigenlijk Blue Diamond). Hij is in 2004 geboren! Hij lijkt, zoals jullie zien, erg veel op Stip. Hij is een paar cm kleiner en heeft één blauw oog (maanoog). Daarom ook de naam Blue! Hij kan goed springen en is heel braaf op het strandl! Bij het poetsen is hij echt een knuffel.

Dino

Dit is Dino ! Een super leuk, knap, bijna zwart, ruintje die HEEEEL veel op Blacky lijkt! Dino is 6 jaar maar nu al ontzettend lief! Zowel in de bak, als bij het springen en op het strand!

Basje

Dit is Basje ! Wat een schatje!!! Hij is 11 jaar en kan super goed springen! Basje is heel lief in de wei en bij het poetsen en opzadelen. Hij heeft een super rustig galopje en is verder nergens bang voor!

Taco

Dit is Taco, een 8 jarig ruintje. Taco doet bij alles super zijn best en is heel lief in de omgang!

Bliksem

Dit is onze lieve kinderpony Bliksem ! Hij is 12 jaar en heeft een hele aparte kleur, in de winter is hij een beetje bruin/grijs en in de zomer is hij wit!! Hij heeft wel altijd een zwarte staart en manen. Hij is echt super lief!!

Spotty

Dit is onze A pony appaloosa merrie Spotty. Ze is geboren in 2009 en super lief met rijden en met poetsen.

Eddie

Eddie is een super stoere grote shetlandpony! Hij kan alles en is ook nog eens heel erg lief!!!!

Woezel

Dit is onze geweldige kruising Shetland pony Woezel ! Woezel is heel erg lief bij het poetsen en ook bij het rijden, je kan er zelfs met z'n tweetjes op! Woezel is in het jaar 2014 gekozen tot allerliefste manegepony van heel Nederland!!!!!

Puck

Puck is echt een super stoer bont ruintje! We hebben hem gekocht toen hij 8 was en toen was er nog nooit op hem gereden! Gelukkig is hij lekker stevig en sterk en hebben de wat grotere meiden hem in kunnen rijden. Nu is hij echt superlief! Ook gaat hij graag mee zwemmen zonder zadel!

Star

Star is echt een super lieve en knappe Shetlander! Hij is heel lief op het strand en in de bak kunnen er ook beginners op (toen we hem pas hadden niet 😬😊) Ook poetsen en knuffelen vindt hij fijn.

Bella

Bella is een super lieve zwarte shetlander. Ze is super lief bij het poetsen en ook in de bak is ze braaf. Op het strand is ze soms nog een beetje snel.

Moppie

Moppie is echt een super lieve shet! Ze vindt het leuk om te springen, spelletjes te doen en door het water te rennen! Met poetsen en opzadelen is ze ook super braaf! Echt een hele lieve kinderpony!

Snoopy

Snoopy is een hele mooie lieve pony! Op het strand is ze heel makkelijk te rijden en in de les kan ook iedereen er op. In de wintermaanden, als ze wat minder bereden wordt, wil ze nog wel eens een beetje te hard gaan.

Christa

Christa is onze lieve zwarte Shetland merrie. Ze is zowel op buitenrit als in de les heel erg braaf. Ook kan Christa super goed springen! Alleen zonder zadel heeft ze haar eigen maniertjes om iedereen zo snel mogelijk van haar rug af te bokken, maar dat hebben we haar zo geleerd dus dat is ook wel weer erg grappig!!!
info@ponyhof.nl