Paarden

Joep

Joep is een geweldig paard!! Hij is wel groot, 1.78m, maar wel echt super lief, ook zonder zadel. Zowel in de bak als op het strand is hij heel braaf.

Bacardi

Dit is Bacardi. Echt een super lief paard die heel fijn zit. Zijn draf en galop is heel makkelijk uit te zitten. Hij is ook super lief bij het poetsen en opzadelen.

Jack

Jack is een super lieve ruin geboren in 2012. Ook al is hij nog zo jong, hij is super lief! Loopt braaf aan de teugel en gaat graag het water in!!! Echt een toppaard!!!!

Faylin

Dit is Faylin, een leuke vos-merrie. Faylin kan heel mooi aan de teugel lopen en springen vindt ze ook erg leuk! Ze is ongeveer 1.75m

Collin

Dit is Collin, een super stoere ruin uit 2011. Hij is heel lief in omgang, maar er mogen nog geen echte beginners op rijden. Hij kan mooi lopen en goed springen.

Okke

Dit is onze nieuwe 5 jarige Fries Okke, hij is 1.65m. Okke is nog niet zo lang ingereden, maar hij luistert nu al heel goed en schrikt nergens van. Ook is hij heel lief in de wei en bij het poetsen.

Lio

Dit is Lio, een super lieve ruin geboren in 2015. Hij is vooral met poetsen echt een knuffel en met rijden is hij ook echt heel braaf, alleen nog niet voor de beginnende ruiter, omdat hij nog best jong is.

Kaj

Dit is Kaj. Een super lieve ruin geboren in 2013. Hij is heel braaf in de bak en op buitenrit en vindt het heerlijk om te knuffelen!

Tess

Dit is Tess ! Een super leuke vlotte vos merrie met 4 mooie witte benen. Ze is heel braaf maar nog niet voor de echte beginners makkelijk te rijden.

Femke

Femke is een super liever Fries van 6 jaar. Ze probeert alles goed te doen en houdt van aandacht.

Buddy

Dit is Buddy, echt een super lieve ruin! Hij is 10 jaar en ook op het strand heel fijn te rijden!

Rissa

Dit is Rissa ! Een hele stoere koffievos die alles kan! Mooi lopen, goed springen, braaf zonder zadel en gaat makkelijk het water in!..... En ze is ook nog eens heel lief!

Vienna

Dit is Vienna ! Een super brave bruine merrie die alles kan! Ze loopt heel makkelijk aan de teugel en springen vindt ze ook leuk.

Mr. Grey

Mr. Grey ! Wat een geweldig paard! Hij is geboren in 2011 en ongeveer 1.61m. Omdat hij zo stevig is kunnen er makkelijk volwassenen op en omdat hij heerlijk zit kunnen er ook kinderen op rijden.

Mocca

Mocca is een super lieve merrie uit 2008, ze is ongeveer 1.60m en super lief bij het rijden en poetsen. We hebben haar eerst een jaar te leen gehad, maar ze is inmiddels officieel van ons.

Daan

Dit is Daan, een super leuk ruin. Hij is een kruising tussen een Haflinger en een Fries, en echt super braaf! Echt bij alles, bij het poetsen, in de bak rijden en op het strand! Echt een lieverd!!!

Okidoki

Dit is Okidoki ! Een mooie bonte kruising Fries van 6 jaar en ongeveer 1.60m. Hij is super lief maar nog niet geschikt voor de echte beginners, hij doet wel met alles zijn best.

Silvie

Dit is Silvie, een super gave merrie uit 2009. Ze loopt heel makkelijk aan de teugel, kan leuk springen, maar is af en toe niet zo makkelijk te rijden. Nog niet voor beginners dus!

Desperado

Desperado is een knappe bonte ruin geboren in 2015, hij is ongeveer 1.60m. Hij is super braaf en schrikt nergens van op buitenrit en op het strand, maar hij moet nog een beetje beter dressuurmatig gereden worden. Echt een leukerd!!!

Jillz

Jillz is een super leuke merrie van 12 jaar, ze is heel lief bij het poetsen en ook braaf bij het rijden. Ze is 1.62m. Ze is nu, we hebben haar net, nog niet geschikt voor de echte beginner, maar dat komt in de zomer vast wel goed.

Amy

Dit is Amy, een E-pony merrie geboren in 2010. Ze is super leuk, maar nog niet voor beginners, daar is ze nog iets te snel voor. Op buitenrit is ze super braaf!

Nala

Dit is Nala, geboren in 2006. Ze is een kruising tussen een Fries x Appaloosa en 1.58m. Ze is heel leergierig en lief.

Nox

Nox is een 8 jarige kruising tussen een Fries en een Tinker. Ze is echt super lief in de omgang en probeert alles goed te doen. Ze is nog niet geschikt voor de echte beginnende ruiters, maar voor mensen die al kunnen rijden is ze echt super leuk!

Knabbel

Dit is Knabbel, de half zus van Babbel! ;-) Ze is geboren in 2009.. Ze is buiten nergens bang van en gaat makkelijk het water in, voor iedereen leuk te rijden!

Babbel

Babbel is de (half)zus van Knabbel, ze hebben dezelfde vader. Ze is ook geboren in 2009. Babbel is iets sneller dan Knabbel, maar verder wel heel lief met poetsen en opzadelen!

Lennox

Dit is Lennox ! Een knappe bonte ruin van 2011. Hij is super braaf, ook met poetsen en opzadelen. Hij kan mooi aan de teugel lopen en ook een beetje springen!

Magic

Dit is meest lieve knappe E-pony ever! Hij heet Magic, is 6 jaar en is met alles super braaf! Hij moet nog wel wat dikker en gespierder worden, maar dat komt hier vast goed. Magic is nog vrij voor winterstalling vanaf september!

Saartje

Dit is Saartje, een super lieve tinker merrie uit 2016. Ze is echt een knuffelkous en is lief in de bak en ook op het strand.

Twix

Twix is een super lieve vos-merrie. Ze is geen top dressuurpony en kan ook niet super goed springen. Maar is wel echt heel braaf op buitenrit en in de bak. Echt een schatje die altijd lief is en haar best doet. Ze is net geen paard, dus een E-pony.

Twister

Dit is Twister, een super leuke zwart-bonte tinkermerrie geboren in 2014 Ze is heel lief bij het poetsen en bij het rijden.

Joy

Dit is Joy ! Een super knappe merrie geboren in 2011! Ze is echt heel leuk en lief, maar moet, omdat ze nog jong is, wel nog van alles leren… Ze is ongeveer 1.53m.

Nielson

Dit is Nielson, een knappe D-pony die ook te rijden is door de volwassenen omdat hij zo stevig is. Hij is van 2012 en is pas in 2018 geen hengst meer, dat kan je nog wel zien aan zijn dikke nek. Met rijden is hij echt super lief, ook op het strand.

Spirit

Dit is Spirit, een super gave valk uit 2011! Ze heeft vroeger veel springwedstrijdjes gewonnen en is heel leuk met rijden!!

Penny

Dit is Penny ! Een super mooie Fjord en ook nog eens heel lief! Ze is wel een beetje sterk, dus ook niet voor de beginners.

Safari

Dit is Safari, een super leuke bruine merrie. Ze zit heerlijk zonder zadel en loopt heel mooi aan de teugel, echt een schatje!!!

Prins

Prins is een stoere Haflinger. Op buitenrit is hij heel braaf en in de bak voor een Haflinger ook 😊

info@ponyhof.nl