Paarden deel 2

Disney

Dit is Disney ! Een super lieve merrie, geboren in 2017. Ze is heel lief bij het poetsen en rijden.

Bueno

Dit is Bueno, een super leuke bonte pony uit 2016. Ze is echt heel lief en leergierig.

Merelin

Dit is Merelin, een stoere kruising New Forest pony x Fjord! Ze is heel lief alleen op het strand is ze nog een beetje snel.

Elvis

En toen werd Ponyhof’s Elvis geboren op 3 juli 2022. We hadden toen we Flash kochten geen idee dat ze drachtig was, en de verkoper ook niet. We hebben dus geen idee wie de vader is en hoe hij eruit ziet. Maar tot nu toe gedraagt Elvis zich al een keurig hengstje, maar hij zal binnen een jaar toch wel gecastreerd worden, anders krijgen we wel heel veel veulentjes het jaar erop! ;-)

Jessie

Dit is Jessie, een knappe merrie van 1.46m. Ze is 8 jaar oud en kan mooi aan de teugel lopen en ook goed springen... Leuke sportpony, maar gelukkig vindt ze de strandritjes ook leuk!

Indy

Indy is echt een super leuke en lieve D pony uit 2020.
Zowel in de bak als op strandrit is ze super braaf, ook zonder zadel.

Timo

Dit is Timo, hij is geboren in 2012 en een kruising tussen een Connemara-pony en een Tinker. Hij is niet heel groot maar wel sterk genoeg om ook de grotere meiden en klein volwassenen te kunnen dragen.

Lilly

Dit is Lilly, een super leuke en lieve pony die altijd haar best doet om het goed te doen! Ze is ook super lief in de wei en bij het poetsen.

Lucas

Dit is Lucas, een super lieve pony maar nog niet geschikt voor beginners.

Suzie

Suzie is een super lieve bonte merrie uit 2015. Ze is echt nog een puppy en probeert alles goed te doen. Ze zit heel fijn, is makkelijk te rijden maar moet nog wel een beetje oefenen in de bak. Op het strand is ze al super lief! !

Jip

Dit is Jip! Ze is geboren in 2016 en heel lief bij het poetsen en opzadelen. Ook op strandrit schrikt ze nergens van en is heel relaxed. In de bak is ze ook lief, maar gaat ze (nu nog) af en toe even stil staan, maar gaat daarna weer vrolijk verder. Ze is maar 1.38m maar lekker stevig gebouwd.

Storm

Dit is Storm, een super stoere dikke pony die niet altijd even goed luistert, maar wel heel lief is ;-) Hij heeft een eigen willetje, maar als je kan rijden doet hij alles voor je! Hij wil vooral de hele tijd knuffelen.

Bonnie

Dit is Bonnie, een super leuke zwarte merrie van ongeveer 1.46. Ze is geboren in 2011. Ze wordt vaak zonder zadel gereden omdat ze heel fijn en stabiel zit.

Candy

Dit is Candy, ze is geboren in 2006. Candy is heel lief, buiten kan iedereen op haar rijden! Ze is een beetje eigenwijs, maar niet op een vervelende manier! ;-) Wij moeten altijd wel een beetje om haar lachen!

Viva

Viva, een super lieve merrie van ongeveer 1.43 m. Ze is heel braaf in de wei, bij het poetsen en bij het rijden…. Echt een schatje.

La Vie

Dit is La Vie, echt een super lieve merrie die alles goed probeert te doen! Ze is nog wel jong, dus moet ook nog wel wat leren.

Lucky

Dit is onze lieve pony Lucky. Ze is 5 jaar en ongeveer 1.45m.
Ze probeert alles zo goed mogelijk te doen. Ze kan zelfs al best goed springen!!

Chica

Chica is een hele knappe bruine merrie. In de bak door iedereen braaf te rijden en op het strand, nu nog, een beetje snel. Ze kan heel mooi dressuren en is ook lief bij het poetsen.

Snow

Dit is Snow, geboren in 2019, een super lief ruintje, maar nog niet geschikt voor iedereen.
Hij is erg gevoelig dus je moet een stille hand hebben en niet te veel aansporen :-)

Lady

Dit is Lady ! Ze is heel lief in de bak en op het strand. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel mooi aan de teugel lopen!

Beach Girl

Dit is Beach Girl ! Een super leuke merrie van 8 jaar. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel goed springen. Ze is ietsje groter dan Beach Boy, en iets sneller....

Beach Boy

Dit is onze leukste en liefste manegepony Beach Boy !!! Hij is geboren in 2006 en een kruising tussen een New Forest pony en een IJslander. Annabel (onze dochter) heeft op hem leren rijden en is in 2017 Zeeuws kampioen met hem geworden in de dressuur!! Nu heeft ze haar eigen pony en mag Beach Boy weer mee lopen met de strandritten en ponykampen.

Lizzy

Dit is Lizzy, nog maar 4 jaar oud en al zo erg braaf! Ze vindt het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden, en met rijden probeert ze ook alles goed te doen.

Quiny

Quiny. Dit is Quiny, een super lieve appaloosa merrie. Ze is alleen een beetje bang bij het opzadelen, maar als je er eenmaal opzit is ze super lief.

Balou

Balou is een hele leuke en vooral lieve pony! Ze is in de bak heel erg braaf en heeft een super rustig galopje. Buiten, naar het strand, is ze wel een beetje sneller. Springen kan ze ook heel goed!

Spikey

Dit is Spikey! Onze kleinste Tinker, Echt een schatje, in de bak en op het strand.

Passoa

Dit is Passoa. Een super leuke pony. Kan alles, dressuur, springen EN is super braaf op het strand! Echt een lieverd.

Winnie

Dit is Winnie ! Een super leuke knappe bonte pony!!! Ze gaat graag in het water, en is in de bak ook super braaf! Niet voor de beginnende ruitertjes!

Mouse

Dit is Mouse. Een schat van een welsh merrie, geboren in 2006. Ze is heel lief bij het rijden en poetsen.

Tommie

Dit is Tommie ! Tommie is af en toe een beetje ondeugend!! Voor iemand die leuk kan rijden is het echt een geweldige pony! Hij springt goed, gaat graag in de zee, is lief bij het poetsen.... Alleen wil hij bij het rijden nog weleens in 1 keer zin hebben om de andere kant op te gaan! Haha... eigenlijk is hij gewoon heel erg grappig!!!

Bambi

Dit is Bambi, een super lief ponytje die alles goed probeert te doen.

Fanta

Dit is Fanta, een lieve zwarte merrie van 12 jaar.

Pepsi

Dit is Pepsi. Een super lief en knap ruintje geboren in 2017.

Bobo

Dit is Bobo, een super lief ruintje, geboren in 2018. Op het strand al heel braaf, in de bak moet hij het nog een beetje leren.

Dotje

Dit is Dotje (Dot is punt ;-) een super lief appaloosa merrietje geboren in 2018.
Ze is echt super lief en we hopen nog heel lang van haar te mogen genieten!!

Ziggy

Ziggy is echt een super leuk pony! Ze is 12 jaar en een A pony’tje. Ze is lief in de omgang en ook op strandrit super braaf.

Spotty

Dit is onze A pony appaloosa merrie Spotty. Ze is geboren in 2009 en super lief met rijden en met poetsen.

Eddie

Eddie is een super stoere grote shetlandpony! Hij kan alles en is ook nog eens heel erg lief!!!!

Fristi

Dit is onze super grappige Fristi!!
Ze is heel lief en houdt van spelletjes en kunstjes doen, als ze maar aandacht krijgt.
Ze moet wel bereden worden door de iets meer ervaren kinderen, anders doet ze waar ze zelf zin in heeft.
Ze kan heel goed springen en vindt het strand geweldig. Echt een knuffel-pony!!

Puck

Puck is echt een super stoer bont ruintje! We hebben hem gekocht toen hij 8 was en toen was er nog nooit op hem gereden! Gelukkig is hij lekker stevig en sterk en hebben de wat grotere meiden hem in kunnen rijden. Nu is hij echt superlief! Ook gaat hij graag mee zwemmen zonder zadel!

Star

Star is echt een super lieve en knappe Shetlander! Hij is heel lief op het strand en in de bak kunnen er ook beginners op (toen we hem pas hadden niet 😬😊) Ook poetsen en knuffelen vindt hij fijn.

Bella

Bella is een super lieve zwarte shetlander. Ze is super lief bij het poetsen en ook in de bak is ze braaf. Op het strand is ze soms nog een beetje snel.

Loesje

Dit is Loesje! Een lieve shetlander uit 2016. Ze is heel lief bij het poetsen en opzadelen en doet altijd haar best om het goed te doen! Ze liep eerst alleen als wandelpony, maar vindt het in de les en op het strand ook steeds leuker!

Snoopy

Snoopy is een hele mooie lieve pony! Op het strand is ze heel makkelijk te rijden en in de les kan ook iedereen er op. In de wintermaanden, als ze wat minder bereden wordt, wil ze nog wel eens een beetje te hard gaan.

Binky

Dit is Binky, echt een super leuke kleine pony die heel blij wordt als hij ook mee naar het strand mag! Ook in de bak is hij heel lief.

Katootje

Dit isKatootje. Een super lieve bonte shetlander, echt een schatje voor de allerkleinste.
info@ponyhof.nl