Paarden deel 2

Disney

Dit is Disney ! Een super lieve merrie, geboren in 2017. Ze is heel lief bij het poetsen en rijden.

Bueno

Dit is Bueno, een super leuke bonte pony uit 2016. Ze is echt heel lief en leergierig.

Merelin

Dit is Merelin, een stoere kruising New Forest pony x Fjord! Ze is geboren in 2005. Ze is heel lief alleen op het strand is ze nog een beetje snel.

Flash

Dit is Flash! We hebben haar nog maar 2 maanden, en nu blijkt ze drachtig! Dat is hier natuurlijk niet zo handig, maar het veulentje is meer dan welkom! We hebben geen idee wanneer het veulentje komt en ook niet wie de papa wordt….. heel erg spannend dus!! .

Jessie

Dit is Jessie, een knappe merrie van 1.46m. Ze is 8 jaar oud en kan mooi aan de teugel lopen en ook goed springen... Leuke sportpony, maar gelukkig vindt ze de strandritjes ook leuk!

Timo

Dit is Timo, hij is geboren in 2012 en een kruising tussen een Connemara-pony en een Tinker. Hij is niet heel groot maar wel sterk genoeg om ook de grotere meiden en klein volwassenen te kunnen dragen.

Lilly

Dit is Lilly, een super leuke en lieve pony die altijd haar best doet om het goed te doen! Ze is ook super lief in de wei en bij het poetsen.

Dushi

Dit is Dushi, een leuke zwarte merrie die erg braaf is in de bak.

Moonlight

Dit is Moonlight, ze is ontzettend lief bij het poetsen en opzadelen, echt een knuffel. Strandritten vindt ze helemaal geweldig, vooral door het water rennen!

Desi

Dit is Desi, een super lieve knuffelpony uit 2017. Ze is nog niet zo goed in springen en dressuur, maar probeert altijd haar best te doen voor je. Ook houdt ze heel erg veel van aandacht.

Suzie

Suzie is een super lieve bonte merrie uit 2015. Ze is echt nog een puppy en probeert alles goed te doen. Ze zit heel fijn, is makkelijk te rijden maar moet nog wel een beetje oefenen in de bak. Op het strand is ze al super lief! !

Storm

Dit is Storm, een super stoere dikke pony die niet altijd even goed luistert, maar wel heel lief is ;-) Hij heeft een eigen willetje, maar als je kan rijden doet hij alles voor je! Hij wil vooral de hele tijd knuffelen.

Bonnie

Dit is Bonnie, een super leuke zwarte merrie van ongeveer 1.46. Ze is geboren in 2011. Ze wordt vaak zonder zadel gereden omdat ze heel fijn en stabiel zit.

Candy

Dit is Candy, ze is geboren in 2006. Candy is heel lief, buiten kan iedereen op haar rijden! Ze is een beetje eigenwijs, maar niet op een vervelende manier! ;-) Wij moeten altijd wel een beetje om haar lachen!

Polly

Dit is Polly, een super lieve merrie geboren in 2009. Ze is heel lief met poetsen en rijden en rijdt vooral fijn zonder zadel …. ;-)

Chica

Chica is een hele knappe bruine merrie. In de bak door iedereen braaf te rijden en op het strand, nu nog, een beetje snel. Ze kan heel mooi dressuren en is ook lief bij het poetsen.

Lady

Dit is Lady ! Ze is heel lief in de bak en op het strand. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel mooi aan de teugel lopen!

Beach Girl

Dit is Beach Girl ! Een super leuke merrie van 8 jaar. Ze heeft een heel fijn galopje en kan heel goed springen. Ze is ietsje groter dan Beach Boy, en iets sneller....

Beach Boy

Dit is onze leukste en liefste manegepony Beach Boy !!! Hij is geboren in 2006 en een kruising tussen een New Forest pony en een IJslander. Annabel (onze dochter) heeft op hem leren rijden en is in 2017 Zeeuws kampioen met hem geworden in de dressuur!! Nu heeft ze haar eigen pony en mag Beach Boy weer mee lopen met de strandritten en ponykampen.

Lizzy

Dit is Lizzy, nog maar 4 jaar oud en al zo erg braaf! Ze vindt het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden, en met rijden probeert ze ook alles goed te doen.

Quiny

Quiny. Dit is Quiny, een super lieve appaloosa merrie. Ze is alleen een beetje bang bij het opzadelen, maar als je er eenmaal opzit is ze super lief.

Balou

Balou is een hele leuke en vooral lieve pony! Ze is in de bak heel erg braaf en heeft een super rustig galopje. Buiten, naar het strand, is ze wel een beetje sneller. Springen kan ze ook heel goed!

Passoa

Dit is Passoa. Een super leuke pony. Kan alles, dressuur, springen EN is super braaf op het strand! Echt een lieverd.

Winnie

Dit is Winnie ! Een super leuke knappe bonte pony!!! Ze gaat graag in het water, en is in de bak ook super braaf! Niet voor de beginnende ruitertjes!

Mouse

Dit is Mouse. Een schat van een welsh merrie, geboren in 2006. Ze is heel lief bij het rijden en poetsen.

Tommie

Dit is Tommie ! Tommie is af en toe een beetje ondeugend!! Voor iemand die leuk kan rijden is het echt een geweldige pony! Hij springt goed, gaat graag in de zee, is lief bij het poetsen.... Alleen wil hij bij het rijden nog weleens in 1 keer zin hebben om de andere kant op te gaan! Haha... eigenlijk is hij gewoon heel erg grappig!!!

Stip

Stip is een super stoere pony van 12 jaar oud. Hij is echt super lief, ook voor de echte beginnende ruitertjes, hij heeft een heel rustig galopje. En hij ziet er natuurlijk heel mooi uit met al zijn Stippen!!!

Blue

Dit is Blue (eigenlijk Blue Diamond). Hij is in 2004 geboren! Hij lijkt, zoals jullie zien, erg veel op Stip. Hij is een paar cm kleiner en heeft één blauw oog (maanoog). Daarom ook de naam Blue! Hij kan goed springen en is heel braaf op het strandl! Bij het poetsen is hij echt een knuffel.

Dino

Dit is Dino ! Een super leuk, knap, bijna zwart, ruintje die HEEEEL veel op Blacky lijkt! Dino is 6 jaar maar nu al ontzettend lief! Zowel in de bak, als bij het springen en op het strand!

Basje

Dit is Basje ! Wat een schatje!!! Hij is 11 jaar en kan super goed springen! Basje is heel lief in de wei en bij het poetsen en opzadelen. Hij heeft een super rustig galopje en is verder nergens bang voor!

Pepsi

Dit is Pepsi. Een super lief en knap ruintje geboren in 2017.

Goofy

Dit is onze super lieve Goofy! Hij is geboren in 2015 en wil het liefste de hele dag knuffelen. Hij is heel lief met rijden, maar niet voor de echte beginners omdat hij nog een beetje gevoelig is in zijn mond.

Blacky

Dit is Blacky, een super stoere zwarte grote shetlandermerrie van 1.12 m. Ze is heel leuk met rijden, maar luistert niet naar alles wat er gezegd wordt ;-) Ze is wel echt super lief met poetsen. Ze kan ook goed springen en wil graag kunstjes leren!

Spotty

Dit is onze A pony appaloosa merrie Spotty. Ze is geboren in 2009 en super lief met rijden en met poetsen.

Eddie

Eddie is een super stoere grote shetlandpony! Hij kan alles en is ook nog eens heel erg lief!!!!

Freddie

Dit is Freddie! Wat een lieverd! Hij is wat kleiner en smaller dan Eddie, maar ook ZO leuk!!

Woezel

Dit is onze geweldige kruising Shetland pony Woezel ! Woezel is heel erg lief bij het poetsen en ook bij het rijden, je kan er zelfs met z'n tweetjes op! Woezel is in het jaar 2014 gekozen tot allerliefste manegepony van heel Nederland!!!!!

Fristi

Dit is onze super grappige Fristi!!
Ze is heel lief en houdt van spelletjes en kunstjes doen, als ze maar aandacht krijgt.
Ze moet wel bereden worden door de iets meer ervaren kinderen, anders doet ze waar ze zelf zin in heeft.
Ze kan heel goed springen en vindt het strand geweldig. Echt een knuffel-pony!!

Puck

Puck is echt een super stoer bont ruintje! We hebben hem gekocht toen hij 8 was en toen was er nog nooit op hem gereden! Gelukkig is hij lekker stevig en sterk en hebben de wat grotere meiden hem in kunnen rijden. Nu is hij echt superlief! Ook gaat hij graag mee zwemmen zonder zadel!

Star

Star is echt een super lieve en knappe Shetlander! Hij is heel lief op het strand en in de bak kunnen er ook beginners op (toen we hem pas hadden niet 😬😊) Ook poetsen en knuffelen vindt hij fijn.

Bella

Bella is een super lieve zwarte shetlander. Ze is super lief bij het poetsen en ook in de bak is ze braaf. Op het strand is ze soms nog een beetje snel.

Loesje

Dit is Loesje! Een lieve shetlander uit 2016. Ze is heel lief bij het poetsen en opzadelen en doet altijd haar best om het goed te doen! Ze liep eerst alleen als wandelpony, maar vindt het in de les en op het strand ook steeds leuker!

Snoopy

Snoopy is een hele mooie lieve pony! Op het strand is ze heel makkelijk te rijden en in de les kan ook iedereen er op. In de wintermaanden, als ze wat minder bereden wordt, wil ze nog wel eens een beetje te hard gaan.

Christa

Christa is onze lieve zwarte Shetland merrie. Ze is zowel op buitenrit als in de les heel erg braaf. Ook kan Christa super goed springen! Alleen zonder zadel heeft ze haar eigen maniertjes om iedereen zo snel mogelijk van haar rug af te bokken, maar dat hebben we haar zo geleerd dus dat is ook wel weer erg grappig!!!
info@ponyhof.nl