Over ons

Ons gezin bestaat uit 4 personen, even voorstellen

Hellen Nooijen

Hellen is geboren in 1972 en toen ze 3 jaar oud was, verhuisden haar ouders met haar en haar 2 jaar oudere zus Moniek van Vlissingen naar een boerderij in Aagtekerke. Hellen vond de boerderij meteen geweldig! Ook al waren er toen alleen maar varkens en schapen. Vader Jim begon een camping en vond het wel leuk om dan ook een paar pony’s voor de camping-kinderen te houden. Hellen was vanaf toen niet meer weg te slaan bij de pony’s. In volle galop, vaak achterstevoren, scheurde ze door de wei en later over het strand!

Daarna werd het paardrijden steeds serieuzer en bouwde vader Jim een binnenbak met 16 mooie boxen erbij. Hellen reed veel jonge paarden in en reed toen nog bij álle strandritten voorop. Tussendoor reed ze ook wedstrijden op de manege pony’s en paarden. Gelukkig zaten er ook echt hele leuke paarden bij waarmee Hellen Zeeuws kampioen Z springen en Z dressuur is geworden.

Nadat ze haar HBO- management opleiding had afgerond en een paar jaar in Breda en Vlissingen had gewoond en gewerkt…..is ze in Vlissingen Robbert tegen het lijf gelopen en……inmiddels getrouwd, 2 hele lieve dochters en een geweldig bedrijf! Het PONYHOF!

Robbert Adriaanssen

Robbert is geboren in 1970 en een echte gezellige horecaman. Nadat hij op een ski-internaat in Oostenrijk o.a. super heeft leren skiën en daarna zijn middenstands- en horeca papieren in Nederland heeft behaald heeft hij een aantal cafés en horecabedrijven in Vlissingen gehad.

Nooit wat met dieren en vooral niet met paarden gedaan. Maarja…toen kwam hij Hellen tegen!! En die vond hij wel leuk…. Nou, dan maar met een paar andere vrienden op paardrijles!! En dat was heel erg leuk! Veel strandritten (en andere afspraakjes) verder…. besloten Robbert en Hellen de stap te wagen….. Trouwen én een manege kopen! In plaats van biertjes tappen nu opeens stallen uitmesten, waterleidingen repareren, een camping onderhouden én voor alle kids eten maken!

Tijdens de ponykampen zorgt Robbert voor alle lekkere ontbijtjes, lunchen en het avondeten. Verder repareert hij bijna alles wat kapot is en staat hij tijdens feestjes achter zijn eigen bar in de kantine …..waar heel wat gezellig avonden gehouden worden!

Annabel Adriaanssen

Omdat Hellen en Robbert heel graag een kindje wilde….Dachten ze…nou…. we kijken wel wanneer…..Maar binnen een maand, nog voordat de overname van de manege een feit was, was Hellen zwanger…en normaal heb je dan nog wel zo’n 9 maanden tijd om aan het idee te wennen…maar Hellen werd ziek en Annabel kwam al na 6 maanden (28-01-‘04) zwangerschap deze wereld binnen! Ze woog bij de geboorte maar 560 gram en heeft lang in het Sophia- kinderziekenhuis gelegen. Wonder na wonder mocht ze eindelijk naar huis toen ze 5 maanden was.

Na 4 jaar sonde voeding te hebben gekregen ging het vanaf 5 jaar steeds beter…. Annabel zal altijd een klein meisje blijven, maar verder gaat het nu super goed! Ze helpt mee met de ponykampen en is heel fanatiek met het oefenen en rijden op haar eigen pony’s. Springen vindt ze het leukste…. maar het uitproberen van alle nieuwe paarden en pony’s ook! In 2017, 2018, 2019 en 2020 werd Annabel Zeeuws kampioen met dressuur en (Z)springen.

Liselot Adriaanssen

Liselot is 3 jaar jonger (22-02-‘07) dan haar “grote” zus Annabel. Paarden vindt ze helaas maar niets…. Veel van haar vriendinnetjes rijden paard…. maar als Liselot dan na maanden toch weer eens op een pony gaat zitten, heeft ze het na 4 rondjes wel weer gezien…… Jammer hoor ;-) Gelukkig vindt ze hockey helemaal leuk en maakt ze zeker in de zomer veel vriendinnen tijdens de ponykampen…… Alles er om heen vindt ze dan gelukkig wel weer leuk!

Liselot haar lievelingsdieren zijn honden… Toen ze 7 jaar was kreeg ze onze lieve labrador Marley voor haar verjaardag.

Patty


Patty is onze vaste hulp, zij woont lekker dichtbij en is bijna elke dag op het Ponyhof.
Vanaf dat Patty nog heel klein was komt ze al op het Ponyhof en hielp al snel mee met het verzorgen van de paarden. Nadat ze haar paardenopleiding had afgerond en haar instructeursdiploma gehaald had, is ze vast bij ons komen werken.

Patty regelt heel veel voor de ponykampen, en ook zorgt ze ervoor dat de toeristen en andere mensen die hier rijden op het juiste paard komen te zitten. Ze heeft zelf ook een eigen paard, Jay, de grootste van stal!! Ook is Patty degene die het meest de telefoon opneemt, als er naar het Ponyhof gebeld wordt!! (Al vinden we het fijner als jullie ons appen of mailen ;-)

Kerstin

Kerstin helpt bij de administratie op Ponyhof.

Ze regelt de inschrijvingen voor de ponykampen en aanvragen voor vakantiehuisjes en camping. Ze is afkomstig uit Duitsland, leeft sinds 2011 gelukkig in Nederland en houdt van Zeeland en het Ponyhof.

Paardrijden kan ze helaas niet, dus vraag haar a.u.b. niet of ze je paard kan opzadelen ;-)
info@ponyhof.nl