Vakantiehuisjes

2017-vakantiehuisjes-nieuw
IMG_0005 2
We hebben 5 vakantiehuisjes waarvan 4 er in 2017 nieuw gebouwd zijn

Vakantiehuisjes

We hebben een heel gezellige familiecamping met 15 plekjes voor jullie caravan, camper of tent en 5 vakantiehuisjes, waarvan 4 er in 2017 nieuw gebouwd zijn.

Voor kinderen die van pony's houden is het hier echt leuk. Buiten het hoogseizoen kunnen ze meehelpen poetsen of de pony's laten grazen bij de caravan of het huisje en er is altijd wat te doen. Ook staat er een grote trampoline waar de kinderen zich op uit kunnen leven ;-)

De huisjes/de camping kunnen niet op de zelfde termijn door de familie gehuurd worden als de kinderen een ponykamp mee doen - we vragen hiervoor om begrip.

Het strand ligt maar 2 kilometer van het Ponyhof vandaan.
Ook buiten het seizoen kunt u natuurlijk terecht in één van onze vakantiehuisjes.
Loop rond in één van onze 4 nieuwe vakantiehuisjes. Bekijk de virtuele rondleiding. 

Informatie en prijzen

In de nieuwe vakantiehuisjes heb je beneden de woonruimte met keuken en eetplaats, wc en terras, boven twee slaapkamers (een kamer met tweepersoonsbed 180 x 210 cm en twee enkele bedden 90 x 210 cm, de andere met twee enkele bedden 90 x 210 cm) en badkamer met inloopdouche en wc. In de keuken zijn er een inductie fornuis met oven, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, Nespresso-koffiezetapparaat, gewone koffiezetapparaat, broodrooster en een waterkoker aanwezig. De 4 huisjes zijn identiek ingericht.

Foto's van ons vakantiehuis naast de manege voor 4-6 personen sturen we graag bij aanvraag. Ook dit huis heeft 2 verdiepingen, is iets ouder maar gezellig ingericht en staat naast de manege, dus voor paardenliefhebbers ideaal. Beneden heb je ook hier de open woonruimte met moderne keuken met vaatwasser, gasfornuis, combimagnetron, koelkast, Nespresso-koffiezetapparaat, gewone koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Beneden is er ook de badkamer met douche en wc en een terras. Boven zijn er 2 slaapkamers, allebei met tweepersoonsbed 160 x 200 cm en wastafel. Een slaap-fauteuil van 90 x 200 cm is er ook aanwezig.

De prijzen zijn per week - we verhuren in de vakanties alleen maar per week van zaterdag (aankomst vanaf 16.00 uur) t/m zaterdag (vertrek tot 11.00 uur). Voor weekenden of door de week (minimaal 3 nachten) buiten de vakantie prijzen a.u.b. aanvragen via e-mail info@ponyhof.nl.

De huisjes zijn geschikt voor 4-6 personen waarvan maximaal 4 volwassenen.

Prijzen zijn inclusief gas/water/licht, tv, exclusief linnenpakket (€ 9,50 p.p.), eindschoonmaak (€ 50,-) en toeristenbelasting (€ 1,30 p.p.p.n.).

WiFi op Ponyhof aanwezig, niet altijd in de huisjes.

Huisdieren alleen in het huis naast de manege en in overleg (€ 5,- per dag)

Bij boeking van een vakantiehuis of campingplaats zijn er binnen 14 dagen 50% van de huurprijs te betalen. Het restant moet 3 weken voor aankomst overgemaakt zijn. We raden aan om en annuleringsverzekering bij een verzekeraar af te sluiten voor het geval dat b.v. iemand ziek wordt en de reis afgezegd moet worden. Aanbetalingen en restant betalingen worden niet door ons gerestitueerd. We vragen hiervoor om begrip.

Prijzen

Beschikbaarheid

info@ponyhof.nl