Vakantiehuisjes

2017-vakantiehuisjes-nieuw
IMG_0005 2

Vakantiehuisjes

We hebben een gezellige familie camping met 15 plekjes, waarvan 10 plekjes vast verhuurd zijn. Ook hebben we 4 nieuwe vakantie huisjes, zie filmpjes op de site. Het huis naast de manege verhuren we vanaf januari 2021 niet meer.

Voor kinderen die van pony's houden is het hier echt leuk. Buiten het seizoen kunnen ze meehelpen poetsen of de pony's laten grazen bij de caravan of het huisje en er is altijd wat te doen. Ook staat er een grote trampoline waar de kinderen zich op uit kunnen leven ;-)

De huisjes/de camping kunnen niet op de zelfde termijn door de familie gehuurd worden als de kinderen een ponykamp mee doen - we vragen hiervoor om begrip.

Het strand ligt maar 2 kilometer van het Ponyhof vandaan.
Ook buiten het seizoen kunt u natuurlijk terecht in één van onze vakantiehuisjes.
Loop rond in één van onze 4 nieuwe vakantiehuisjes. Bekijk de virtuele rondleiding. 

Informatie en prijzen

In de nieuwe vakantiehuisjes heb je beneden de woonruimte met keuken en eetplaats, wc en terras, boven twee slaapkamers (een kamer met tweepersoonsbed 180 x 210 cm en twee enkele bedden 90 x 210 cm, de andere met twee enkele bedden 90 x 210 cm) en badkamer met inloopdouche en wc. In de keuken zijn er een inductie fornuis met oven, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, Nespresso-koffiezetapparaat, gewone koffiezetapparaat, broodrooster en een waterkoker aanwezig. De 4 huisjes zijn identiek ingericht.

De prijzen zijn per week - we verhuren in de vakanties alleen maar per week van zaterdag (aankomst vanaf 16.00 uur) t/m zaterdag (vertrek tot 11.00 uur). Buiten de vakanties kunnen de huisjes ook voor weekenden of door de week (minimaal 3 nachten) gehuurd worden.

De huisjes zijn geschikt voor 4-6 personen waarvan maximaal 4 volwassenen.

Prijzen zijn inclusief gas/water/licht, tv, exclusief linnenpakket (€ 8,00 p.p.), eindschoonmaak (€ 50,-) en toeristenbelasting (€ 2,00 p.p.p.n. voor huurders van vakantiehuizen).

WiFi op Ponyhof aanwezig, niet altijd in de huisjes.

Één huisdier alleen in huis 4D mogelijk en alleen en in overleg (€ 5,- per dag), hond niet groter als b.v. een labrador en geen puppy's a.u.b..

Bij boeking van een vakantiehuis zijn er binnen 10 dagen 50% van de huurprijs te betalen. Het restant moet 3 weken voor aankomst overgemaakt zijn. We raden aan om en annuleringsverzekering bij een verzekeraar af te sluiten voor het geval dat b.v. iemand ziek wordt en de reis afgezegd moet worden. Aanbetalingen en restant betalingen worden niet door ons gerestitueerd. We vragen hiervoor om begrip.

Prijzen

Beschikbaarheid

info@ponyhof.nl