Rij Weekend

Buitenom de ponykampweekenden en ponykampweken zijn er ook paardrijweekenden. Een paardrijweekend organiseer je zelf met minstens 15 eigen vrienden en/of vriendinnnen. Het mogen ook ouders met kinderen zijn, ponyclubs of andere samenstellingen. De bedoeling is dan dat jullie jezelf in één keer opgeven via de email, dus geen 15 losse inschrijfformulieren. Paardrijweekenden kunnen worden gehouden in weekenden waarin er geen andere ponykampen georganiseerd worden (zie onze site). Natuurlijk eerst de datum even overleggen met Hellen. De kosten liggen, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers, tussen de 200 en 230 euro per persoon, inclusief alles. 

Tijdens zo'n rijweekend doen we eigenlijk alles wat we tijdens een ponykampweekend ook doen, maar jullie mogen zelf natuurlijk ook iets anders verzinnen! We rijden over het strand, als het weer het toelaat gaan we zwemmen met de pony's, er zijn (spring)lessen, spelletjes met de pony's, zonder zadel op de ondeugende shetlandpony's, pimp je pony wedstrijd en ga zo maar door!

Ook worden er heel veel foto's gemaakt van alles, die je zelf weer kan uploaden via www.flickr.com/ponyhofje/sets

Het programma start op vrijdagmiddag om 17:00 uur en eindigt op zondagmiddag 16:00 uur. Meebrengen van eigen paarden en pony’s is mogelijk, kosten zijn 25 euro als ze op de wei staan en 40 euro als ze in de box staan (alles, zoals eten en uitmesten, inclusief).

Voor informatie en reserveringen neem contact op met Hellen: info@ponyhof.nl