Paard of pony leasen

Dat kan!!!

Vanaf 1 september tot 27 juni kan je bij ons een pony en/of paard leasen, (minimaal dus 5 maanden, van 1 november tot 1 april) De pony’s blijven gewoon bij ons op het Ponyhof staan en je mag net zoveel rijden op je pony/paard als je wilt. Wij blijven ze binnen en buiten zetten en eten geven, maar we vragen wel aan jullie of jullie 1 of 2 uurtjes per week mee willen helpen met de verzorging of andere klusjes! Als jullie van te voren aangeven om niet te willen meehelpen, komt er 10 euro per week bij, als jullie wel willen helpen, maken we per maand een klein schemaatje wat jullie kunnen en willen doen. De lessen worden ook goedkoper, want je rijdt dan op je “eigen” paard!
 
 
De kosten zijn:
 
  • Pony's (t/m 1,35 m): € 75,- per maand (de 5 of 8 maanden in 1 keer betalen)

  • Paarden: € 120,- per maand (de 5 of 8 maanden in 1 keer betalen)  
    Als je één paard met 2 personen wilt leasen kost dat € 80,- per maand per persoon 

Als je een paard of pony wil leasen van 1 september tot 27 juni zijn dat 10 maanden, je betaalt dan maar 8 maanden omdat we in de maanden oktober en april ponykampen hebben.

Wij blijven de pony’s wel af en toe gebruiken in de lessen (dinsdagavond en zondagmiddag 1 of 2 lessen) en af en toe voor een buitenritje en natuurlijk tijdens de ponykampen. Als je niet wilt dat wij de paarden af en toe gebruiken kan dat ook, maar dan worden de kosten per maand ook een stuk hoger! Verder blijven alle kosten voor het Ponyhof. Alleen als je zelf veel op buitenrit gaat, moet je hem zelf laten beslaan (op ijzers zetten).

Als je een paard gaat leasen en je wilt hem/haar in een box ipv de hele winter buiten ('s nachts in de binnenbak) kost dat 40 euro per maand extra (voor het stro en uitmesten). Dan komt het dus neer op 160 euro per maand als je alleen een paard hebt en 100 euro per maand per persoon als je met 2 personen 1 paard neemt.
 
Heb je vragen over het leasen (of winterstalling) stuur dan een mailtje naar info@ponyhof.nl