Paard of pony leasen

Dat kan!!!

Vanaf 1 september tot 1 juli kan je bij ons een pony en/of paard leasen, (minimaal van 1 november tot 1 mei) De pony’s blijven gewoon bij ons op het Ponyhof staan en je mag net zoveel rijden op je pony/paard als je wilt. Wij blijven ze binnen en buiten zetten en eten geven, maar we stellen het wel erg op prijs als jullie af en toe meehelpen! De lessen worden dan ook goedkoper, want je rijdt dan op je “eigen” paard!

De kosten zijn:

  • Pony’s (t/m 1.40m.): € 75,- per maand (de 6, 7 of 8 maanden in 1 keer betalen)
  • Paarden: € 100,- per maand (de 6, 7 of 8 maanden in 1 keer betalen). Als je één paard met 2 personen wilt leasen kost dat 65 euro per maand per persoon.

Wij blijven de pony’s wel af en toe gebruiken in de lessen (dinsdag en donderdagavond en zondagmiddag 1 of 2 lessen) en af en toe voor een buitenritje. Als je niet wilt dat wij de paarden af en toe gebruiken kan dat ook, maar dan worden de kosten per maand ook een stuk hoger! Verder blijven alle kosten voor het Ponyhof. Alleen als je zelf veel op buitenrit gaat, moet je hem zelf laten beslaan (op ijzers zetten). Als je een paard gaat leasen en je wilt hem/haar in een box ipv de hele winter buiten ('s nachts in de binnenbak) kost dat 35 euro per maand extra (voor het stro). Dan komt het dus neer op 135 euro per maand als je alleen een paard hebt en 82,50 euro per maand per persoon als je met 2 personen 1 paard neemt.